10 jaar nadat ik mijn kappersopleiding heb afgerond ben ik Fokeline Natuurlijk gestart (20 juni 2016). Het kappersvak is mij met de paplepel ingegoten want mijn Mem heeft ‘altijd’ een salon gehad in Burgum (Haarboetiek 2000)

Ik ben graag creatief bezig. Het kappersvak is een ideaal beroep om mijn creativiteit te uitten. Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik met
B-corporatie DAVINES werk die meer terug doet voor de natuur dan er van neemt! ♥

Mijn passie ligt in de natuur en bij dieren. Ik kan er slecht tegen dat koste wat het kost de natuur moet wijken en dieren worden geëxploiteerd voor de behoeften van de mens.

Ik hou op verschillende manieren rekening met de natuur. Qua reizen door te fietsen, openbaar vervoer nemen en vakantie dichtbij te zoeken. 

Ik haal spullen en kleding vaak 2e hands en het liefst uit de buurt. Ik koop zo min mogelijk eten in plastic verpakking en probeer zo weinig mogelijk afval te creëren (lastig). Ik eet geen vlees en weinig zuivel. Dit is lief voor dieren maar ook ontzettend goed voor het milieu! Het scheelt enorm veel water verbruik bijvoorbeeld. Het interieur in mijn huis heb ik grotendeels gekregen of geërfd van mijn familie.